Axel

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0193
40-0193
Overige
Ja

Dit is Axel. Een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2021. Hij is nu 45 cm hoog en 10 kg zwaar, maar Axel groeit natuurlijk nog even door.

Axel word kleinschalig en met veel menselijk contact opgevangen in een kleinschalig particulier shelter op het Griekse eiland Lesbos nadat hij samen met zijn broertje Anti was gevonden. Ook verblijven er op het opvangadres nog meer honden. Zo groeiden Axel en zijn broertje de eerste maanden van zijn leven goed sociaal op. Dit manneke knuffelt daardoor graag met mensen en heeft de basis van de hondentaal goed meegekregen.
In Nederland zal Axel verder nog alles moeten leren van bijvoorbeeld alleen leren blijven, dat schoenen geen speelgoed zijn, enz. Als Axel dat mag leren van een baas met een fijn thuis, een lief hart en genoeg tijd, dan groeit hij vast en zeker uit tot de beste vriend die je je maar kan wensen. (09/21)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Axel

Axel

qaNg_t38OEY
S4A0-wYvR98

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu