Avalina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1339 (A)
50-1339 (A)
Overige
Ja

Avalina is samen met haar twee zusje in het asiel van onze partnerorganisatie in Roemenië terecht gekomen. Hongerig, koud en verloren werden ze op een verlaten veld aangetroffen tijdens de regelmatige controle die de vrijwilligers in de omgeving doen. Op zoek naar gedumpte honden en helaas veelal kleine, jonge en pasgeboren pups die nog niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen.
Avalina is er daar één van. Ze is lief, vrolijk en sociaal in het asiel. We zoeken voor dit aandoenlijke meisje een plekje waar ze eerst mag bijkomen en rustig mag wennen aan haar nieuwe leven.
Avalina is een mix teefje met een geschatte geboortedatum 1 november 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 35 cm.(02/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Avalina

Avalina

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu