Astro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 10-0269
10-0269
Overige
Ja

Deze knappe man van ruim 2 jaar oud heet Astro! Astro kwam in het staatsasiel terecht waar onze vrijwilligers meteen zagen dat dit geen plek voor hem was en hem meenamen naar onze partner opvang. Hier wacht hij al even op een fijn baasje.

Astro is een ontzettende lieverd die enthousiast de opvang rondrent opzoek naar iemand die met hem wil spelen. Hij kan er geen genoeg van krijgen en kent het commando zit al, dat hij graag in de strijd gooit zodat jij een balletje voor hem gaat gooien.

Astro is erg lief en houdt van spelen, knuffelen en snuffelen in het hoge gras. Hij is super sociaal richting andere honden en ook met mensen kan hij heel goed omgaan. Astro is energiek en kan rennen als geen ander. Na het spelen komt hij lekker bij je liggen om uit te rusten.

Astro heeft de diagnose Inflammatory Bowel Disease (IBD). Dit houdt in dat hij permanent last heeft van een chronische ontsteking in zijn maag en darmen. Hierdoor verteert hij zijn eten sneller en minder goed dan helaas de bedoeling is. Hij wordt hiervoor behandeld met een lage onderhoudsdosis cortisone. Deze medicatie zal de rest van zijn leven gegeven moeten worden. Echter merken we dat dit goed aanslaat en hij heeft momenteel geen last van zijn aandoening. Naast de ondersteuning met cortisone volgt Astro een speciaal dieet. Momenteel eet hij Hill’s gastro intestinal biome en het is echt belangrijk dat hij dit dieet voortzet bij zijn nieuwe baasjes.

Astro zoekt een baasje met een actieve levensstijl die graag met hem speelt en waar hij de andere commando’s mag leren en de ruimte heeft.

Astro is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 5 februari 2020. Hij is zo’n 60cm hoog.(04/22)

Eindhoogte 60 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 5 februari 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Astro

Astro

O_ws1vwUbqw
-qVcDjIPrbw
OEsg9OqpEG8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu