Aries (geadopteerd)

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0650
20-0650
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Deze lieverd heet Aries, hij kwam in augustus samen met zijn maatje in het Spaanse asiel terecht. Onbegrijpelijk dat iemand afstand kan doen van zo’n lieve hond. Aries kan zowel met teven als reuen goed overweg.  Hij geniet echt enorm van het samen zijn. Zodra de vrijwilligers zijn kennel betreden zien we dat echte labrador karakter terug. Er wordt enthousiast mijn zijn (iets te dikke) kont geschud en hij komt direct om knuffels vragen. En hier komt direct het probleem, Aries is te zwaar omdat hij momenteel te weinig beweging krijgt. En de korte wandelingen met vrijwilligers zijn niet genoeg om hem te doen afvallen.

Aries verdient het zo ongelofelijk om zijn oude dag te mogen doorbrengen in liefde bij een baas thuis in plaats van in de kennel.. We zien hem al liggen voor de open haard. Wie gaat er met deze lieve loebas aan de slag om zijn extra kilo’s kwijt te raken en nog jaren te mogen genieten van hoe mooi het leven kan zijn?

Aries is een gecastreerde Labrador reu geboren op 1 oktober 2014. Hij heeft een geschatte schofthoogte van 55cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 oktober 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Aries (geadopteerd)

Aries (geadopteerd)

-h6Btu_kXvU
IQcOVKa2U_4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu