Ariana

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1318 (M)
50-1318 (M)
Overige
Ja

29 november 2022 werd Mirela geattendeerd dat er 2 moedertjes op straat stonden met enkele pups. Direct kwamen de vrijwilligers in actie en gingen posten op de aangegeven locatie. Hier troffen ze inderdaad de moedertjes en hun pups aan. Het leek alsof ze het begrepen en de moedertjes lieten de vreemde handen toe, die hun een veilig plekje konden bieden in het asiel. Hier hebben de 2 meiden een prachtige prestatie geleverd en zijn de pups nu afgeent en groot genoeg om verder te gaan en vooral deze vervelende start gauw zien te vergeten.

Ariana haar leven is niet op de juiste manier begonnen. Dit heeft sporen bij dit leuke meisje achtergelaten. Ze heeft nog geen vertrouwen in mensen. We zoeken voor dit mooie meisje een plekje waar ze mag wennen en de tijd krijgt om vertrouwen te krijgen, want dat verdient dit meisje.

Ariana is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 november 2022 en zij wordt ongeveer 35 centimeter hoog.(02/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Ariana

Ariana

RYSF55eL20k
MRD2ugYnMjo
ku9OMd1F3kU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu