Apolo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 20-0705
20-0705
Overige
Ja

Apolo is lief, warm, ondeugend, speels en een snuffelkampioen! Maar wegens ernstige gezondheidsklachten, van zijn baasje, moeten wij een ander baasje voor hem gaan zoeken. Hij is er één uit duizenden, hoe snel hij zich heeft aangepast aan het huiselijk leven. Echt in een paar weken een ware transformatie van asielhond naar huishond. Apolo heeft denk ik voor drie honden aan vacht gewisseld en zijn vacht herkennen we niet meer terug, als we de eerste foto’s met nu naast elkaar leggen. Hij is ook lekker aangesterkt en heeft energie voor 10 als hij buiten is en in huis heeft hij ook snel geleerd om lekker te ontspannen of met ons te spelen. Hij is graag bij ons in de buurt en kan dan het beste ontspannen en lekker slapen. Alleen buiten slapen in zijn slaapkuil wint het van ons. Hij moet nog veel leren, wandelen aan de riem gaat de ene keer beter dan de andere keer. Andere honden maken hem over enthousiast. Daarin is het een kwestie van leren. Apolo heeft echt nette manieren van zichzelf. Hij maakt niets kapot van meubels of schoenen en dergelijke. Gedragen sokken vindt hij daarentegen wel enorm aantrekkelijk. Hij pakt niets van een salontafel af. Hij wordt wel steeds een beetje baldadiger met snuffelen en soms ergens aan likken, maar dat is gewoon een kwestie van consequent zijn en corrigeren. Hij luistert redelijk, wij vinden het heel goed voor een hond die net drie weken bij ons is. In het begin was bezoek spannend, maar dat gaat nu super goed. Hij reageert lief en rustig naar kinderen. Hij heeft zo’n lief karakter, daar zit echt geen kwaad in. Wel kunnen we merken wie hij echt mag en wie niet. En hij voelt het ook goed als de persoon tegenover hem het spannend vindt of niet dol is op honden. 

Apolo kun je alleen laten. Wij hebben het niet langer dan 4 a 5 uurtjes gedaan, maar is allemaal goed gegaan. Wel merk je dat hij alleen zijn nog spannend vindt. Hij moet daarna zijn energie/spanning kwijt en gaat daarna vaak wel een dutje doen of zoekt dan echt het contact op. Hij komt lekker op je voeten liggen en tegen je aan leunen. Hij vindt het heerlijk om gekroeld te worden en gaat er helemaal voor liggen. 
Hij wordt echt een fantastische loyale aanhankelijke hond.

Apolo is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 1 april 2021 en met een eindhoogte van circa 65 centimeter.(04/22)

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 1 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Apolo

Apolo

15BqjNWSRsI
uxXSu2fnkE0
vApPy6TtH6E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu