Anya

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1725 (M)
50-1725 (M)
Overige
Ja

Ontmoet Anya, een lief en knap hondje dat een nieuwe stap heeft gezet in haar jonge leventje. Samen met haar broertjes en zusjes is ze bij onze partnerorganisatie terecht gekomen. Vanuit de shelter in Roemenië is ze terechtgekomen bij een gastgezin in Nederland.

Bij dit gastgezin leert dit meisje genieten van het goeie huiselijke leven. Anya is bijna zindelijk, sociaal, lief, knap, speels en fotogeniek. Ze kan al netjes wandelen aan de riem en slaapt ‘s nachts in haar eigen bench. Nu is Anya op zoek naar haar eigen baasje.

Een baasje die met haar wilt knuffelen en nieuwe herinneringen met haar wil maken. Dag in dag uit genieten van elkaar maar ook met elkaar, van lekker eten. Ben jij op zoek naar een trouwe viervoeter? Kom dan kennismaken met Anya en wie weet wordt zij jouw perfecte maatje!

Anya is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2023 en een verwachte eindhoogte van circa 40 centimeter

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Anya

Anya

uN1Tqks9pjQ
WnU8XuVn3-w?si=U5FDjR1NDZWXxdlC
2qbpwPlYqGo?si=wjgDHmdq6DZC2iL9

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).