Antonio

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0583
10-0583
Overige
Ja

In het binnenland van Portugal bevindt zich een staatsasiel zo schrijnend dat iedere keer als onze vrijwilligers er komen ons hart in duizend stukjes breekt. De hokken zijn klein en donker en de wind raast door de verblijven heen. We proberen dan ook ieder bezoek zo veel mogelijk honden mee te nemen. Een van de honden die zoveel geluk heeft gehad is Antonio.
Antonio viel ons op door het enthousiaste gezwiep van zijn staart en zijn aandoenlijke smoeltje. In de drukte snapte hij soms niet goed wat nou de bedoeling was en ging dan keurig even zitten om alles te observeren en af te wachten om vervolgens weer kwispelend door te lopen en aandacht te vragen.
Antonio verblijft nu bij ons in de opvang en geniet van de ruimte en de vrijheid om gewoon lekker te mogen scharrelen. Hij verblijft nu met reuen en teven in allerlei formaten en hij vindt het allemaal goed.
Kroelen met de vrijwilligers is nog wat nieuw, maar wat geniet hij ervan om lekker achter zijn oortje en onder zijn kinnetje gekroeld te worden. Antonio is een echte lieverd en we gunnen hem zijn eigen huisje.

Antonio is een gecastreerd reutje geboren op 6 september 2020. Hij heeft een schofthoogte van 45cm.(03/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 6 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Antonio

Antonio

Ux8ngLveMXQ
GwTrgcZuLQI
rI69h2Mg8vM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu