Anti

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0194
40-0194
Overige
Ja

Dit is Anti, ja, je leest het goed: Anti. Niet een naam die wij in Nederland misschien zouden bedenken, maar hij komt dan ook uit het Grieks en zou weleens afgeleid van Antonis kunnen zijn. Dan klopt de naam weer wel goed bij dit mix reutje met een geschatte geboortedatum van 2 mei 2021, want Antonis betekent De Onschatbare. En ja, zo’n onschuldige, vrolijke en lieve pup heeft een onschatbare hoeveelheid liefde en trouw in zich en gelukkig waren er vrijwilligers op Lesbos die dat ook zo zien. Anti en zijn broertje zijn op het eiland opgevangen in een kleinschalig particulier shelter waar veel contact met mensen en andere honden is. Ze krijgen daardoor een goede sociale basis waardoor ze hier in Nederland goed open alles kunnen gaan leren wat een pup moet leren om een fijne huishond te worden. Dat vergt tijd en geduld. Voor Anti zoeken we dan ook een fijn thuis waar dat goed voorradig is.
Anti is nu 45 cm hoog en 10 kg zwaar, maar groeit natuurlijk nog door.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 2 mei 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Anti

Anti

usn6VIWaCZU
Ts7AAzWjdUQ

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu