Annora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1629 (M)
50-1629 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Annora, een lieve en speelse hond uit Roemenië! Samen met haar drie andere zusjes heeft ze een nieuw avontuur te verwachten. Inmiddels verblijft Annora in een warm gastgezin in Nederland waar ze het enorm naar haar zin heeft.

Annora is een nieuwsgierig en een beetje een verlegen meisje dat dol is op ontdekkingsreizen. Ze vindt het heerlijk om rond te rennen en te spelen, maar geniet ook enorm van knuffelmomenten. Ze slaapt keurig door in haar bench en is snel zindelijk.

Maar Annora heeft één grote wens: ze hunkert naar een eigen baasje en een plekje op de bank. Ze wil dolgraag deel uitmaken van een liefdevol gezin en genieten van alle aandacht.

Ben jij klaar voor dit nieuwe avontuur met Annora? Geef haar de kans om te laten zien wat een geweldige hond ze is. Ze zal je vast en zeker veel liefde en gezelligheid brengen. Neem vandaag nog contact op en geef Annora de kans op een gelukkig leven.

Annora is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 22 maart 2023 en een eindhoogte van circa 37 centimeter.

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 maart 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Annora

Annora

gsqOnCHmOjQ
w3IGmh7Ed80?
EDGrw_uPu0s

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).