Anne

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0768 (M)
50-0768 (M)
Overige
Ja

Anne, Anne wat ben je mooi! Vertederend knap is dit lieve meisje. Ze heeft een mooie, iets langere vacht, die niet getrimd hoeft te worden. Dit mooie zachtaardige meisje is vriendelijk en sociaal en klaar voor haar reis naar ons mooie land. Wij zoeken voor haar een fijne plek waar ze liefde en tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leven, want ze is natuurlijk nog niks gewend in haar jonge leventje nadat ze zwervend door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië is gevonden.
Anne is een gesteriliseerd mix teefje met een geschatte geboortedatum 3 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 42 cm.(09/22)

Eindhoogte 42 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 3 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Anne

Anne

kj302SJF2AI
uwThKSRCuwA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu