Angus

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0343 (M)
50-0343 (M)
Overige
Ja

Angus! Hij wordt omschreven door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië als een wonderlijke “softy”. Vriendelijk, sociaal, speels en aanhankelijk is deze mooie puberjongen. En helemaal klaar voor vertrek naar zijn forever mandje. Een mandje met een lieve baas waar hij allemaal leuke dingen mee gaat doen, maar die hem ook de regels van een fijn “hondenleven” gaat leren. Zindelijk worden, netjes aan de riem, een paar commando’s leren zodat hij veilig over straat kan etc.
Angus is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021. De verwachting is dat hij ongeveer 45 cm hoog zal worden.(08/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Angus

Angus

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu