Anela

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0751 (A)
50-0751 (A)
Overige
Ja

Kleine dappere knappe Anela, hoe is het mogelijk dat jij nog geen forever home hebt gevonden. Op dit moment verblijf je bij onze rescue partner organisatie in Roemenië. Maar wat zou er nou mooier zijn dan dat je binnenkort de shelter mag verlaten op weg naar je forever home. Volgens de vrijwilligers ben je sociaal naar mensen en andere honden, speels en lief. Wij zijn op zoek naar een baasje dat graag met jou wil knuffelen, of op cursus wil gaan maar vooral iemand die jou alle liefde wil geven die je zo verdient.

Anela is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van circa 45 centimeter.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Anela

Anela

15YkCzIn08o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu