Amy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0721
10-0721
Onherleidbare mix
Ja

Dit geweldig mooie meisje met de naam Amy werd samen met haar broertjes en zusjes in een doos voor het staatsasiel gedumpt. Ze waren toen amper een aantal weken oud. Hoe fijn het ook is dat het staatsasiel ze in nam, het asiel is niet bepaald een fijne plek om als pupje op te groeien. Gelukkig zag de vrijwilliger van onze rescue partnerorganisatie in Portugal de lieve pupjes en ze besloot ze allemaal mee te nemen naar de opvang van onze partner. In de opvang van onze partner waren de pups in veiligheid, kregen ze goed eten en konden de pups op een fijnere manier opgroeien en hadden ze heerlijk de ruimte om te spelen. Gelukkig mocht dit meisje naar een foster in Nederland waar ze nu geniet.

Amy is een enorme lieverd. Ze speelt graag met de andere fosterhondjes en is een lief en sociaal meisje dat goed met haar soortgenootjes omgaat. Ze heeft een heerlijk onbevangen en sociaal karakter. Amy vult haar dagen nu door heerlijk te kroelen met haar Foster baasje, heerlijke te luieren of lekker te spelen met de andere honden in de opvang. Dat doet ze sociaal en respectvol. Amy vindt het ook leuk om samen met haar baasje erop uit te gaan en geniet van de wandelingen. Dit slimme meisje leert ook al keurig mee te lopen aan de lijn. Amy is klaar om naar haar eigen baasjes te vertrekken.

Amy is een mix teef met een geboortedatum van 15 januari 2024 en zij heeft een verwachte eindhoogte van circa 50 centimeter.

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 15 januari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Amy

Amy

p-49tiYyFaM
23gixgtBs9Y
p7Q36g9-fQs

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).