Gereserveerd

Amy

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 50-2096
50-2096
Onherleidbare mix
Nee

Amy is samen met haar zusje Aby gevonden op straat. Gelukkig nam een lieve dame ze mee en zorgde liefdevol voor ze. Helaas kon ze ze niet houden en vroeg ze ons om hulp om een plekje voor ze te vinden.

Inmiddels zijn Amy en haar zusje in Nederland. Amy is een schattig klein meisje met een koddig uiterlijk. Ze is sociaal lief en blij… zoals een pup hoort te zijn. Ze is grappig en geniet echt van iedere dag en ieder avontuur. Amy is een vriendelijk moppie dat met iedereen en alles goed overweg kan. Ze speelt en ravot graag met haar zusje en gaat goed met de andere honden om. Maar ze is ook gek op mensen en vindt het heerlijk om te kroelen en te knuffelen. Ze is gewoon echt een klein kadootje en ze wil graag een eigen baasje. Amy is een teefje met een geschatte geboortedatum van 1 december 2023 en ze zal circa 37 centimeter hoog worden. (03/24)

Eindhoogte 37 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2023
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: DOC Oldenzaal

Amy

Amy

FjKnBIH5o_8
I-H2e3073Zc
hGE-8MCoGdk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).