Amora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0556
10-0556
Overige
Ja

Dit meisje is om voor kan volledig onbekende redenen in een staatsasiel in Portugal gebracht. Een plek waar je als hond zelden weer uit komt. Gelukkig zagen onze collega van de rescue organisatie in Portugal dit super lieve meisje en namen haar mee naar de opvang. Daar verblijft lieve Amora en daar geniet ze weer van het leven. Ze was enorm lager toen ze kwam maar inmiddels is ze al lekker aangekomen. Ze was helemaal alleen in het staatsasiel bijna al haar hoop verloren. Het is mooi om te zien dat ze nu weer zo geniet. Lieve Amora is een prachtige dame. Ze geniet van lekker spelen en ravotten let de andere honden. Maar ook vind ze het super om samen met de vrijwilligers mee te gaan wandelen. Amora is graag een brave hond. Ze leert snel en vind het ook heerlijk om te knuffelen. We hopen dat er snel iemand verliefd word op Amora want dit meisje hunkert naar een baasje.

Amora is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 11 juli 2021 en ze is circa 55 centimeter hoog. (12/22)

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Amora

Amora

uVNLtJHZeTY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu