Almo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0732
50-0732
Onherleidbare mix
Ja

Deze knapperd heet Almo, hij is zo’n 1,5 jaar geleden als pup geadopteerd door zijn huidige baasje, bij wie hij is uitgegroeid tot een flinke knul van zo’n 33 kilo. Het huidige baasje heeft contact met ons opgenomen, omdat Almo uiteindelijk toch niet in haar roedel honden lijkt te passen, omdat hij niet goed om gaat met de reuen die in de roedel zitten. Met teefjes kan hij prima overweg, maar vertoont dan tijdens het uitlaten buitenshuis wel wat verdedigingsgedrag. Volgens het huidige baasje kan Almo daarom het beste alleen geplaatst worden, dan heeft hij niet het gevoel dat hij een teefje moet beschermen tijdens het wandelen. Almo loopt netjes mee aan de riem met het wandelen.
In huis is hij een rustige hond en hij kan bij wat oudere kinderen geplaatst worden geeft zijn baasje aan. Naar vreemde mannen toe is Almo wat wantrouwend en hij is waaks. Naar zijn baasje toe is Almo altijd heel erg lief en aanhankelijk. Voor deze mooie knul is een andere plek simpelweg fijner, is haar conclusie. Hopelijk mag hij binnenkort naar een thuis verhuizen waar hij niet de uitdagingen voelt die hij nu voelt en kan hij laten zien wat een fijne huisgenoot hij is.
Almo is een gecastreerde reu met een geboortedatum van 18 mei 2022 en hij is ca. 65 cm hoog.

Eindhoogte 65 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 18 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Almo

Almo

wXSDDwPCFTU
WL__wmwPxqU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).