Alma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1722 (M)
50-1722 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Alma, een prachtige hond met een bijzonder verhaal! Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië en heeft, samen met haar broertjes en zusjes, in een opvangcentrum gezeten. Gelukkig heeft Alma de kans gekregen om bij een gastgezin in Nederland te verblijven, waar ze de tijd van haar leven heeft.

Alma is niet alleen mooi om te zien, maar ook ontzettend slim en ondeugend. Ze is sociaal en lief naar iedereen die ze ontmoet. Haar avontuurlijke aard heeft ervoor gezorgd dat ze al goed op weg is met zindelijkheidstraining. Ze geniet ervan om samen met andere hondjes te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

Nu is Alma op zoek naar haar eigen warme mandje. Ze wil graag een baasje vinden die haar alle liefde en knuffels wil geven die ze verdient. Ze wil de wereld ontdekken en nieuwe herinneringen maken met haar nieuwe baasje. Ben jij degene die Alma dat warme mandje kan bieden?

Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die altijd voor je klaarstaat, dan is Alma de perfecte match voor jou. Ze zal je hart veroveren met haar charme en speelsheid. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe Alma jouw leven kan verrijken!

Alma is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van ongeveer 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Alma

Alma

Z3VCQP8_y4o
WnU8XuVn3-w?si=U5FDjR1NDZWXxdlC
2qbpwPlYqGo?si=wjgDHmdq6DZC2iL9

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).