Alma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0806 (M)
50-0806 (M)
Overige
Ja

Soms is het een triest verhaal waardoor hondjes zonder baasje komen. Zo is ook het verhaal van kleine Alma. Haar baasje verloor haar manen daardoor verloor zij haar huis. Haar honden en katten kwamen zo ook zonder een thuis. Om te voorkomen dat ze in een staatsasiel of op straat zouden belanden vroeg ze om hulp. Alma is een lief en sociaal meisje die met zowel katten als met honden prima overweg kan. Ze woont in volledige harmonie met ze samen. Alma is ook een lief en aanhankelijk meisje wat graag met haar baasje kroelt. Ze geniet van menselijke aandacht en is graag een braaf meisje. Verder is ze stabiel en omdat ze gewend is om met heel veel andere dieren samen te wonen, is zij een meisje die niet echt de aandacht claimt. Alma is een lief moppie die heel graag een baasje krijgt waar ze nooit meer afscheid van hoeft te nemen.

Alma is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum 14 september 2020 en ze is circa 30 centimeter hoog

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 september 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Alma

Alma

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu