Alina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1017 (M)
50-1017 (M)
Overige
Ja

Kijk nu toch! Dit is Alina, haar aanblik is zo aandoenlijk! Dit jonge, enthousiaste teefje is zo lief en onderdanig dat het asielleven haar dood gaat worden! De vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië hebben de handen in het haar want door het overvolle asiel en de komende winter zullen ze haar een plekje buiten in het asiel tussen de vele honden moeten geven en dit overleeft zij waarschijnlijk niet omdat zij te zachtaardig is! Wij zoeken voor dit lieverdje een plekje waar zij liefdevol ontvangen wordt en zij gewoon zichzelf mag zijn, dus lief, speels en aanhankelijk! Een echte pup dus!
Alina is een mix teefje met een geschatte van 15 juni 2022 en de verwachting is dat zij ongeveer 45 cm hoog zal worden.(10/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Alina

Alina

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu