Alina

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0504
10-0504
Podenco (mix)
Ja

Dit lieve en zachtaardige meisje heet Alina. Ze werd moeder, maar in plaats van dat ze in alle rust voor haar pupjes mocht zorgen werden ze zonder pardon naar het staatsasiel in Portugal gebracht. Hier verzorgde mama haar pups met alle liefde en kracht die ze had. Ze vond het bezoek in haar kenneltje wat spannend, maar haar staartje maakte voorzichtig toch echt wel overuren en ze wilde heel graag lief gevonden worden.
We hadden plek in onze opvang en mama en pups mochten direct intrek nemen.

Alina verblijft nu een poosje bij ons in de opvang en we zien aan alles dat haar leven niet makkelijk is geweest. Aline is een verlegen meisje, eentje die de situatie eerst liever observeert alvorens ze deelneemt. Een meisje dat heel erg geniet van een zachte kriebel over haar borst maar daar niet zo snel zelf om zal komen vragen.
In de roedel begeeft ze zich probleemloos, ze wandelt overal tussendoor.

We zoeken voor Alina een baasje met geduld, eentje die begrijpt dat ze zal moeten wennen aan het leven in Nederland maar ook begrijpt dat je echt de liefste hond zal hebben zodra ze je in haar hart sluit.

Alina is een gesteriliseerd mix Podenco teefje. Ze is geboren op 10 maart 2015. Ze heeft een schofthoogte van ongeveer 47cm.(04/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 maart 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Alina

Alina

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu