Alfonso

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0353 (A)
40-0353 (A)
Overige
Ja

Alfonso is een echte Griek en zonaanbidder! En een hele knappe reu bovendien, met zijn mooie flaporen. Deze enorme lieve en rustige knul mocht gelukkig naar een opvanggezin in Nederland. Daar geniet dit mannetje intens. Alfonso is een enorme zachtaardige lieve en ontspannen knul. Hij is geen druktemaker maar heeft een hele fijne ontspannen energie. Hij geniet van lekker wandelen, daarmee heerlijk knuffelen met zijn foster baasje. Met andere honden kan hij uitstekend overweg. Hij is respectvol en sociaal en staat ook zo in de roedel. Een hele lieve vriendelijke vriend voor het leven. We hopen dat dit mannetje snel een eigen thuis krijgt.

Alfonso is een mix reu, gecastreerd, met een geschatte geboortedatum van 20 juli 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Alfonso

Alfonso

ljRxhiUeqGc
5FztFJAmoVs
B5y8UWNKvKg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu