Alfonso

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0353 (A)
40-0353 (A)
Overige
Ja

Alfonso is een echte Griek en zonaanbidder! En een hele knappe reu bovendien, met zijn mooie flaporen. Volgens onze partnerorganisatie in Griekenland houdt Alfonso erg van knuffelen. Verder is hij sociaal en vriendelijk. Alfonso heeft even de tijd nodig om je te leren kennen en dat is eigenlijk niet zo gek niet want Alfonso is ook een “ex-zwervertje” en voor hij in het asiel terecht kwam liep hij alleen op een verlaten veld. We zoeken voor hem een baasje die Alfonso laat bijkomen en wennen aan zijn nieuwe leven. Alfonso is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 juli 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 50 cm.(11/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 juli 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Alfonso

Alfonso

B5y8UWNKvKg
YHjFp0eVJAw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu