Alma

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2325 (M3)
50-2325 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Dit prachtige kleine witte meisje werd in een bos gevonden. Ze liep daar met een gebroken pootje en we vermoeden dat ze daar is gedumpt door haar baasje. Ze was zo blij om iemand te zien. Inmiddels is ze aan haar lelijke breuk geopereerd en is haar pootje aan het helen. We vermoeden dat haar pootje wel ietwat schever blijft staan maar ze kan er wel prima mee lopen.

Alma is een meisje wat vermoedelijk in een huis heeft gewoond. We zien dat ze in het asiel wegkruipt in een hoekje en niet zo goed snapt hoe ze zich er moet staande houden. Ze is dol als er vrijwilligers zijn die even met haar kunnen kroelen maar het is bijna triest om haar weer achter te laten. Ze is eigenlijk te zacht voor het asiel. Alma is een heel lief meisje die hunkert naar een baasje en een thuis. Ze is vriendelijk en sociaal. We hopen dat ondanks haar ietwat kromme pootje toch iemand haar kiest en ze weg mag uit dat kleine hoekje in het asiel wat nu haar hele leven is.

Alma is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 11 november 2022 en ze is circa 38 centimeter hoog. (04/24)

Eindhoogte 38 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 11 november 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Alma

Alma

0DvEIFf8EtE
TbpMr_t_qog
GG2Qsw4pjzg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).