Akia

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0748 (M)
50-0748 (M)
Overige
Ja

Dit onwijs leuke pupje werd met haar broertjes en zusjes in een greppel gevonden, dichtbij het asiel in Roemenië. De arme stakker! Roemenië is een zeer armoedig land, de mensen hebben het financieel niet breed, laat staan dat ze kunnen zorgen voor een nestje onschuldige pups met hun nodige verzorging. Gelukkig werden ze in veiligheid gebracht en verblijven ze nu met vele andere pups in het asiel. Uiteraard hopen we dat Akia hier niet hoeft op te groeien en de akelig koude winter niet hoeft mee te maken. Akia houdt van gekkigheid maken, lekker net langs je heen rennen zodat je haar net niet kan aanraken, een beetje uitdagen maar ze vindt het eigenlijk heerlijk om geknuffeld te worden als ze je een beetje kent. Ze is vriendelijk en sociaal dit jonge meisje. Akia heeft een wat korter staartje, helaas weten we niet of dit aangeboren is of dat er iets mee is gebeurd.

Akia is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 30 maart 2022 en ze wordt uiteindelijk circa 45 centimeter hoog.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Akia

Akia

c8MbUMS8qUc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu