Aida

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2259 (M3)
50-2259 (M3)
Onherleidbare mix
Nee

Samen met haar twee zusjes kwam dit bijzonder lieve en innemende meisje in de opvang van onze partner in Roemenië terecht. Dit knappe meisje heet Aida en op de opvanglokatie krijgt ze verzorging en beschutting en is ze veilig totdat ze naar haar eigen thuis mag verhuizen. Aida is o zo lief en ze hunkert naar wat menselijke aandacht. Net als alle andere honden in de drukke opvang in Roemenië wil ook die lieve, jonge Aida zo ontzettend graag vertrekken naar haar eigen baasje(s), waar ze in alle veiligheid en rust mag leren wat een pup zoal moet leren en waar ze mag uitgroeien tot een fijn huisgenootje. We zoeken voor haar een thuis waar ze voor de rest van haar leven geliefd is en waar ze de tijd krijgt om zich thuis te voelen en te ontwikkelen. Ze is gelukkig van de straat gered, maar een asiel is geen fijne plek, zeker niet voor een pup, om op te groeien.  Op het filmpje is goed te zien hoe zeer ze geniet van wat menselijke aandacht en dat gunnen we haar volop, iedere dag, in haar eigen thuis.  Aida gaat heel goed en respectvol om met de andere hondjes die met haar in de opvang zitten.
Aida is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 28 november 2023 en ze heeft een verwachte eindhoogte van 40 centimeter.(02/24)

Eindhoogte 40 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 november 2023
Ter adoptie Nee

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Aida

Aida

m80pBFviyZU
Xd7pojEqVD4
9bttq2DgSP0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).