Aicha

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
stephanie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0440
10-0440
Overige
Ja

Aicha is een geweldig lieve, zachtaardige, speelse en enorm slimme pup van bijna 7 maanden oud. Ze zit boordevol energie en gaat het liefst op ontdekkingsreis. Ze vindt het heerlijk om te rennen en spelen met andere honden, maar ook om geaaid te worden en met speeltjes te spelen.

Ook met kinderen kan Aicha goed overweg en vindt ze het hartstikke fijn om bij ze in de buurt zijn. Verder vindt Aicha alles wat rond vliegt en loopt in het wild erg interessant en rent ze daar graag achteraan. We hebben het idee dat haar jachtinstinct aanwezig is. Loslopen kan daarom nog een uitdaging zijn in gebieden waar eenden of konijnen zijn. Zodra ze die ziet dan gaat ze er achteraan. 

Aicha leert echter wel heel snel en wil het graag goed doen. Ze is erg gericht op haar baasje en laat zich graag belonen met een snoepje. Daarom zou het ook heel fijn voor haar zijn als haar nieuwe baasjes het leuk vinden om trainingen met haar te gaan doen.

Aan de riem lopen is relatief nieuw voor haar en hier moet ze nog wat in oefenen. Aicha is gewend om in de bench te slapen maar wel in het bijzijn van een andere hond. Het zou daarom prettig voor haar zijn als er al een hond aanwezig is in haar nieuwe gezin omdat ze hier veel steun aan heeft. Verder heeft ze veel beweging nodig en zijn we dus opzoek naar een baasje met een actieve levensstijl. Een grote (omheinde) tuin is daarom fijn naast de gewoonlijke wandelingen.

De adoptanten van Aicha gaan helaas uit elkaar waardoor ze haar niet meer kunnen bieden wat ze nodig heeft. Daarom zoeken we een heel fijn nieuw huis voor haar.

Aicha is een teefje van 55 cm hoog en een verwachte eindhoogte van zo’n 60-65 cm, ze heeft een geschatte geboortedatum 15 oktober 2021.(04/22)

Eindhoogte 63 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Stephanie Ruitenbeek

Aicha

Aicha

AE-BEFMCHi4
FYxZOJwt-_I

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu