Agras

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0202
40-0202
Overige
Ja

Heel soms kom je een hond tegen waarvan je denkt “het kon dus nog liever..”. Zo’n hond is Agras. Agras is nog een jonge mix reu, nog geen jaar oud met zijn geschatte geboortedatum van 9 december 2020 en gecastreerd. Qua formaat een echte hond, zonder weer erg groot te zijn met zijn 54 cm schofthoogte en 22 kg. Ook zijn hele uitstraling is er één van de goedheid en trouw van een hond, zijn blik zegt echt alles in dat opzicht.

Agras verblijft in een kleinschalige opvang op Lesbos, Griekenland. Het is daar een erg sociaal gebeuren. Honden hebben er veel contact met elkaar en ook katten lopen er gezellig rond. Agras is op die manier dan ook een heel sociale jonge hond, kan met iedereen overweg. En ook met de vrijwilligers laat Agras zich zien als een enorme lieverd. Het enige dat deze schat hier in Nederland nog zal moeten doen, is zich aanpassen aan hoe het er hier in Nederland aan toe gaat. Wat heerlijk moet dat zijn om dat proces met deze geweldige hond samen te doen en dan zijn hele leven Agras als beste vriend in je leven te hebben!

Eindhoogte 55 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 9 december 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Agras

Agras

8ihWe3HVZHg
HxM6PTPKhQ8
yURUczP4dsE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu