Agiro

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0691 (M)
50-0691 (M)
Overige
Ja

Dit is Agiro! Wat een knapperd met zijn mooie groene oogjes en prachtige kleur vacht. Pienter bekijkt hij wat je aan het doen bent en gaat daarna ongestoord verder met zijn bezigheden. En als hij klaar is met zijn bezigheden komt ie lekker bij je voor een knuffel en een aai over zijn bol. Dit vriendelijke en sociale reutje heeft een geschatte geboortedatum van 15 maart 2022 en zijn verwachte eindhoogte zal ongeveer 30 cm bedragen. De vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië vinden hem geweldig.(08/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum

Agiro

Agiro

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu