Abu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0699
10-0699
Onherleidbare mix
Ja

Deze knappe knul kwam ook in een staatsasiel in Portugal terecht. Daar had hij het heel zwaar, opgesloten in een hok maakte dat Abu steeds verder wegkwijnde. Gelukkig zagen vrijwilligers van onze Portugeese partner rescue hem en namen hem meteen mee.

Nu verblijft deze knapperd in onze opvang. Abu is een enorme trouwe lieverd die de aandacht van mensen echt koestert. Hij is echt een hond die heel graag braaf is en luistert naar zijn baas. Je ziet dat hij de vrijwilligers respectvol en dankbaar volgt. Alsof hij lijkt te weten dat hij zijn leven aan het te danken heeft. Abu is een lieve sociale hond met een rustig karakter. Hij vraagt niet veel aandacht, als hij maar bij zijn baasje in de buurt mag zijn. Hij is slim en zal waarschijnlijk heel graag met zijn nieuwe baasje op cursus gaan, samen mooie nieuwe dingen ondernemen is wat Abu blij maakt. En zijn baasje blij maken, dat is wat hem helemaal gelukkig maakt. We hopen dat er iemand valt voor deze trouwe lieverd en met regelmaat zijn buikje wil kriebelen.

Abu is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 1 januari 2023 en hij is circa 53 centimeter hoog.(02/24)

Eindhoogte 53 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 1 januari 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Abu

Abu

x1rpIGEqk9o
4UxvudZ6Dw0
8H69Tnewa8A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).