Mossa

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0627
20-0627
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Ja

We willen u graag voorstellen aan mama Mossa, of beter gezegd super mama Mossa. Deze ongelofelijk lieve dame kwam samen met haar drie pups terecht in het asiel in Spanje. Ze heeft haar rol als moeder erg serieus genomen en haar drie pups met ongelofelijk veel liefde opgevoed. Het was dan ook echt geweldig nieuws toen zij samen met haar kinderen naar Nederland mocht reizen om haar leven hier te starten.

Mossa verblijft nu sinds een poosje bij haar baasjes in Nederland. Hier moest ze in het begin echt even wennen aan het leven in huis, maar ondertussen geniet ze met volle teugen. Ze kroelt echt enorm graag met haar baasjes en vindt het heerlijk om zich aan je voeten op te krullen aan het einde van de dag. Ze is ongelofelijk lief, wil echt graag haar best doen, zo vrolijk elke dag weer. Wandelen vindt ze heerlijk, ze geniet zichtbaar van alle beweging, nu ze niet meer in een kennel verblijft.
Momenteel woont ze samen met een andere hond, maar we denken dat Mossa het beste tot haar recht komt als ze de enige hond is. Ze geniet gewoon echt zo enorm van de aandacht van haar baasjes en we gunnen haar de onverdeelde aandacht.
Een harde eis is een goed afgesloten tuin. Ze doet overdag namelijk niets liever dan scharrelen en rond snuffelen. Katten doen haar erg weinig.
Mossa is keurig zindelijk en kan al eventjes alleen thuis blijven.
Mossa is een Mastin (mix) teef met een geschatte geboortedatum van 15 juni 2018 en ca. 60 cm hoog.

Eindhoogte 60 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 juni 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Mossa

Mossa

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu