nldaendees

AnimalinNeed

Happy Homes

Pip (voorheen Sally)

november 2020

Het kleine, bange opdondertje dat we op 5/09/2020 in ontvangst namen, is nu een deugniet van 6,5 maanden oud, 52 centimeter schofthoogte en 12 kilogram zwaar en kerngezond.

Wat hebben we plezier met deze kleine ondeugd !

Ze is heel sociaal, zowel naar mens als naar dier en dagelijks geeft ze op de grote hondenweide nabij onze woonplaats, sprintles aan de andere honden. Én wat een karaktertje. Het is een dametje dat “er staat” en niet met zich laat sollen. Iedereen kent haar en tijdens de wandeling horen we regelmatig haar naam roepen door een passant, die ze dan ook uitgebreid gaat begroeten.

Wij wisten niks over het karakter van windhonden maar ondertussen hebben we uit ervaring én van kenners, geleerd dat ze alles kunnen gebruiken. Wat een dievegge  ! In zowat alles ziet ze een handig hebbedingetje en we moeten dan ook geregeld naar één of ander mensending op zoek.....

maar wat een verrijking van ons leven na alle droefenis van augustus van dit jaar, toen we onze prachtige Duitse herder Kanchi moesten afgeven wegens een uitgezaaide hersentumor. Ze werd niet eens 18 maanden oud maar Pip heeft ons in een mum van tijd geholpen met de verwerking van dit drama.

Bijgaand een aantal foto's van Pip en andermaal wil ik gebruikmaken van de gelegenheid om de organisatie “Animal in need”, hartelijk te danken om ons deze lieveling toe te vertrouwen.

Onze welgemeende dank.

Vera en Marianne

Deel via facebook

Submit to Facebook