nldaendees

AnimalinNeed

Happy Homes

Mulan

Ik wou graag nog eens laten weten hoe het met Mulan gaat. We hebben hem nu iets meer dan een jaar en hij doet het echt fantastisch bij ons. Hij is een deel geworden van onze familie en we kunnen hem helemaal niet meer missen. Ook Mulan wilt kort iets kwijt na een jaartje bij ons te wonen:
 
Hallo opvangmama’s en papa's,
 
Ik woon nu meer dan een jaar bij mijn familie en ik moet toch zeggen dat ik met mijn harige kont in de boter ben gevallen. Ik mag elke dag mee op avontuur en ik wandel wel 13km op een dag. Mijn baasje staat hiervoor extra vroeg op zodat we samen meteen actief zijn. Soms lig ik op dat moment nog lekker in de zetel te dromen, maar ik ontdek de wereld rondom mij zo graag dat ik na mijn ontbijt meteen sta te springen om te vertrekken.
Ik ga nu ook ongeveer een jaartje naar school en ik moet toch zeggen dat ik al heel wat geleerd heb. Zo kan ik al mooi voor en naast mijn baasjes zitten en heb ik ook geleerd om te liggen, te staan, en te komen als ze me roepen. Zoentjes geven kan ik als de beste van mijn klas!
Elke avond mag ik ook mee lekker in de zetel hangen en kijken we samen tv. Ik doe niets liever dan een filmpje kijken en rustig wegdommelen samen met mijn familie. 
 
Heel veel harige groetjes,
Mulan
 
PS: mijn baasjes hebben nog enkele foto’s toegevoegd.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook