nldaendees

AnimalinNeed

Happy Homes

Lemmy (voorheen Storm)

Hallo allemaal! 

Mijn naam is Lemmy, of tenminste, zo hebben mijn baasjes Boike en Ilona mij genoemd, want toen ik nog in het asiel van Animal in Need woonde heette ik Storm. 

Op 15 mei 2017 ben ik naar Nederland gevlogen. Ik snapte er helemaal niets van; ik zat samen met een mooie Galgo in mijn reiskooi, en op het vliegveld kreeg ik twee tuigjes om van mijn nieuwe vrouwtje en baasje. Toen mijn nieuwe baasjes alle papieren hadden geregeld, moesten we eerst helemaal naar de auto lopen. Daarna hebben we bijna 3 uur in de auto gezeten, helemaal van Schiphol naar Winschoten in het hoge Noorden. Maar die autorit heb ik niet zoveel van meegekregen hoor, ik heb lekker de hele weg geslapen op schoot bij vrouwtje. 

In het begin vond ik alles heel spannend. In mijn nieuwe huis wonen ook 2 poezen; Poekie en Senzi. Daar snapte ik niet zoveel van hoor, ik vond ze wel gezellig maar ze vonden mij een beetje spannend in het begin. Nu ben ik grote vrienden met Senzi geworden en slapen we vaak samen in mijn grote mand. Ook wandelen snapte ik helemaal niks van in het begin. Ik snapte niet zo goed dat ik buiten mijn behoeftes moest doen, en het heeft denk ik 2 weekjes geduurd voordat ik dat een beetje door kreeg. Inmiddels ben ik hartstikke zindelijk en voel ik me hier heerlijk thuis. Ik ben in de paar maanden dat ik in Nederland woon uitgegroeid van een gevoelig hondje dat alles heel erg spannend vond tot een enorm vrolijke Frans! Ik ben gek op spelen en rennen met de bal, en zelfs loslopen doe ik heel erg goed de laatste paar maanden. Ik ga heel vaak spelen met de 2 hondjes van vrienden van m’n baasjes; we zijn zelfs samen met de andere 2 hondjes op vakantie geweest! 

Ook vind ik het heerlijk om te stoeien en te rennen met Bonno (voorheen Rico), welke bij de moeder van mijn vrouwtje woont. Bonno woonde ooit ook in het asiel van Animal in Need.

 

Deel via facebook

Submit to Facebook