nldaendees

AnimalinNeed

 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Voervrienden

Poster VoervriendNa jarenlang geweldige steun is onlangs onze voersponsor gestopt. We zijn hem zo ontzettend dankbaar voor de zovele duizenden kilo's voer die hij al die jaren belangeloos heeft gedoneerd.  

Maar we staan nu wel voor een enorme uitdaging. Iedere dag staat het team in Spanje voor de enorme klus om voor alle honden te zorgen. Uiteraard hoort daarbij dat alle onze honden iedere dag te eten moeten hebben. Daarom zijn we op zoek naar lieve donateurs die ons bij deze uitdaging willen helpen, we zijn dus op zoek naar voervrienden!  

Voor een bedrag van € 12,- per maand kunnen wij 1 hond een maand lang te eten geven. U kunt dit bedrag zelf overmaken of automatisch af laten schrijven van uw bankrekening. Uiteraard mag u ook voor meerdere honden voervriend worden. 

Als dank voor uw steun ontvangt u een voervrienden certificaat. Dit om u te laten zien hoe belangrijk uw bijdrage voor onze honden is.  

Behalve dat het natuurlijk leuk is om zelf een voervriend te zijn, is het ook een fantastisch mooi cadeau om aan iemand te geven. Of een leuk idee om bijvoorbeeld samen met collega’s, school of met uw vereniging voervriend te worden.

Via deze link komt u bij het voervrienden formulier terecht.

Uw financiële hulp betekent voor de honden in het asiel hoop op een beter leven.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder