nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Op straat liep ze verloren...

Geen baas die haar kwijt was, niemand die haar zocht. Na al het zwerven dacht ze geluk te hebben, een man nam haar mee. De man bond haar vast aan een stuk touw op zijn erf. Gelaten liet ze het toe, uren, dagen, weken lag ze aan het touw. Het wondje aan haar oor, tja daar deed hij niks mee. Ze mocht geen euro kosten, het was toch niet zijn hond. Weken heeft hij haar laten zitten, met een wond die per dag erger werd. Wat zal ze een pijn hebben. Toen het te erg werd wilde de man van haar af, een schot door haar hoofd was zijn plan. Een vriend van het asiel hoorde van dit meisje aan het touw, het meisje met de verschrikkelijk wond. Gelukkig mocht onze vriend haar meenemen. Nu is ze bij ons, gelaten ondergaat ze alles, niet wetende of we goed zijn of de zoveelste zijn die haar vertrouwen zullen beschadigen. Haar blik, het snijd door onze ziel. We gaan voor je zorgen lief meisje, je bent veilig.

Alle hulp is welkom ❤️

Wil je mij alsjeblieft betalen voor 'Meisje met de oor wond' via
https://tikkie.me/pay/dk7njnp7qkf8a49qkegp

Deze link is geldig t/m 10 augustus 2020

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder