nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur en help de honden in het asiel

helpgratis

Wilt u donateur worden? Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Geen Beachwalk in september

13 juni 2020

Het team van de Dogs for Dogs Beachwalk is een beetje verdrietig. Dit jaar kan de Beachwalk vanwege de Corona-maatregelen helaas niet doorgaan. Na overleg met de gemeente Noordwijk werd al snel duidelijk dat er geen vergunning wordt afgegeven voor de Beachwalk in de huidige vorm. Het maximaal aantal bezoekers zal niet meer dan 100 personen mogen bedragen en de afstand van 1,5 meter moet worden gehandhaafd. Er moet dan aan zoveel protocollen gehouden worden dat het niet meer werkbaar is. Ook is er overleg geweest met de manager van Strandplaats Nederzandt. Zij kampen met hetzelfde probleem en hebben veel van hun evenementen moeten schrappen. Ook daar kan de 1,5 meter met zoveel personen niet worden nageleefd. Maar het team kan de honden in La Linea niet zomaar in de kou laten staan. Daarom zullen zij online iets gaan organiseren. Daarover zullen zij spoedig meer over informeren op de facebook site van Dogs for Dogs Beachwalk.

Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder