nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Hond van de maand : Bobbie !

Bobbie is een Podenco Maneto mix reu, geboren rond 30 juli 2017. Hij is ca 35 cm hoog. Bobbie kan goed met katten maar in een roedel met andere honden is het geen groot succes. Contacten lopen wat stroef. Hij lijkt zijn soortgenoten niet goed te snappen. Met mensen kan hij het daarentegen prima vinden. Bobbie zou goed als enige hond geplaatst kunnen worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze adoptie medewerkers, te vinden onder contact.


Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.