nldaendees
logo
 
ANIMAL IN NEED
 

Word donateur

helpgratis

IBAN NL14RABO 0102644039      BIC RABONL2U

           of via Geef Gratis

Word donateur

Webwinkel

In onze webwinkel treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea. De artikelen worden regelmatig uitgebreid, aangepast aan de seizoenen. Komt u dus vooral een kijkje nemen! (webwinkel)

Webwinkel

 

 

Vertrek van 53 honden

Vrijdag 28 februari vertrokken er 53 honden naar België, Nederland en Duitsland alwaar ze zaterdag aan zullen komen. Op de 1e, 2e en 3e foto staan de honden voor wie we nog op zoek zijn naar een eigen thuis. Zij zullen eerst naar opvangadressen gaan. Op de laatste 2 foto's staan de honden welke geadopteerd zijn en door hun nieuwe baasjes worden opgehaald. Voor interesse en meer informatie over de honden die naar de opvang gaan, kunt u contact opnemen met één van onze adoptiemedewerkers.

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Kenneladoptie plan

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verderFiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk. Kijk hier voor meer infomatie.