nldaendees
logo

Neutralisatie Project 2016.

In juli 2016 zijn we gestart met ons neutralisatie project 2016 voor hondenbezitters uit La Línea de la Concepción. IMG 20160711 WA0000Dankzij sponsors en donateurs is er ook dit jaar weer een budget. Inmiddels zijn er vele honden geneutraliseerd en voor de komende tijd staan veel afspraken in de agenda bij de plaatselijke dierenarts. Blijf ons steunen. Iedere euro is welkom.

 

Een kennel adopteren?

WP 007815

Help ons bouwen aan een betere toekomst van de honden van La Línea en draag uw steentje bij. Lees verder

Ook in 2014 willen we voorkomen dat er ongewenste  honden en/of katten worden geboren in en om La Linea. De stichting en het asiel zet de in 2012 ingeslagen weg voort en promoot het Neutralisatie Project La Linea. Help ons mee en steun met een donatie.

neutra2Pablo y Ana

Haga clicaquí paraespañol 

De stichting SCF is ,net zoals velen die de situatie in Zuid-Europa kennen, van mening dat er pas echt iets gedaan kan worden aan het zwerfdierenleed wanneer dit op structurele wijze gebeurt. Dit houdt in, dat in plaats van symptomen te bestrijden (zoals het vinden van adoptanten voor honden en katten die afgedankt , of op straat geboren zijn) de oorzaak van het probleem aangepakt moet worden. Ook de huishonden- en katten moeten geen ongewenste nestjes meer krijgen. Want ook daarom is het asiel in La Linéa altijd zo vol: ongewenste pups en kittens die nooit geboren waren als hun baasjes dit op eenvoudige wijze hadden voorkomen. 

 In april 2012 zijn we gestart met dit unieke project. Mede dankzij uw financiële hulp werden er uiteindelijk 500 reuen en teven geneutraliseerd, waardoor er bereikt werd dat er de komende 5 jaar in  ieder geval duizenden pups niet meer ongewenst en verwaarloosd worden gedumpt.

We willen het project weer kunnen voortzetten. Hiervoor is natuurlijk veel geld nodig en zijn we genoodzaakt  wederom een beroep te doen op donateurs en sponsors.

De kosten van het neutraliseren bedraagt per hond gemiddeld 50 euro en zal in het asiel worden uitgevoerd en waar ook de nazorg zal plaatsvinden. Het zou fantastisch zijn indien u een rol zou kunnen spelen in dit initiatief door sponsoring van dit project. Uw financiële bijdrage is van harte welkom. Kijk hier voor een schematische weergave.

Help ons mee in de strijd tegen dierenmishandeling  en het steeds weer dumpen van pups in vuilnis containers of in het asiel . Stort uw bijdrage op rekeningnummer NL14RABO 0102.6440.39 ten name van St.SCF Arnhem onder vermelding van "neutralisatie".

anigifDONEER1

 Deel via facebook

Submit to Facebook

Donateur worden !

hondenachterrralie

Het is onmogelijk om de honden te helpen zonder de grote groep vrijwilligers in Nederland en Spanje. Word donateur.

Help Campito verbouwen

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie. 

Door uw donatie overleven wij.

master etikettenanro

twentewatermagic

kei schoonallekabels logo

boxpressstubbe

x centrum

EDs Service diensten

faunalandhunneke

ronaldingen

aloe veraParasolLogoHiRes 006

koeman