nldaendees
logo

Wat doet u tegen dierenleed in de oranje maand?

April is de  Go Orange maand.

9440860 orig

St. SCF komt deze maand extra in actie om duidelijk te maken dat we tegen dierenleed zijn.  Wij vragen ook u aandacht te trekken  dat het dierenleed moet stoppen.

Het is  belangrijk dat mensen bewust stilstaan zijn hoeveel dierenleed er is en er over nadenken hoe ze dit kunnen stoppen. Zoals Peter zegt "roepen vanaf de zijlijn heeft geen zin, je moet in actie komen.  Iedereen die de dagboek verhalen van Peter Koekebakker leest weet dit wel.  Het iets ludieks bedenken in het oranje is natuurlijk voor ons in Nederland niet zo moeilijk.

 Wat willen we graag.  Kom in actie tegen dierenleed. Bedenk iets leuks en stuur je foto op.  OrangehondWij plaatsen alle foto's op de website. Peter heeft de aftrap in Spanje gedaan door in het oranje door La Linea te rijden. Imke en Wouter gingen in het oranje lege flessen ophalen. Er zijn mensen die oranje cakejes willen gaan verkopen etc. Wat doet u?  Laat het ons zien met een leuke foto. Dank je wel namens de dieren. 

Actie ook in La Linea. Klik hier 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Deel via facebook

Submit to Facebook

Fiscaal doneren ?

U wilt de dieren in het asiel van (Animalinneed) La Linea de La Conception steunen door middel van een financiële gift . Uw gift is in veel gevallen fiscaal aantrekkelijk . Kijk hier voor mee informatie.